Choucroute

Choucroute. Squeeze the cabbage with your hands, to break up the cellular structure of the cabbage and help it start fermenting faster. Bring to a simmer on top of the stove.

Choucroute Garnie, a Pork and Sauerkraut Recipe and Travel Story • Easy ...
Choucroute Garnie, a Pork and Sauerkraut Recipe and Travel Story • Easy ... (Keith Barnett)
In a Dutch oven over medium heat, brown the roast on all sides in the butter and oil. Check for seasoning, and add any salt or pepper. Bring to a simmer on top of the stove.

Choucroute is French for "sauerkraut." This stick-to-your-ribs dish is made with much enthusiasm in the northeastern French region of Alsace.

Préparer les ingrédients sur le plan de travail. Émincer les oignons et les échalotes.

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C'est la meilleure façon de ne rater aucun numéro, de faire des économies et de se régaler tous les deux mois :) En plus vous aurez accès à la version numérique pour lire vraiment partout. La choucroute est un plat typique d'Alsace qui peut effrayer les cuisiniers amateurs par son apparente complexité. All washed down with the local.

Judul: Choucroute
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Nestor Kraatz

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