Fondant Au Cho
Fondant Au Cho. Brush more melted butter over the chilled butter, then add a good spoonful of cocoa powder into the mould. C'est la meilleure façon de ne rater aucun numéro, de faire des économies et de se régaler tous les deux mois :) En plus vous aurez accès à la version numérique pour lire vraiment partout.
How can you not like this? Then fold this into the light egg mix. Meanwhile, sift the cake flour + cocoa powder + sugar + salt into a bowl and gradually pour the egg while whisking it.
You cut through it, and you see chocolate just oozing out.
Posez vos empreintes sur la plaque perforée et répartissez la préparation dedans.
Mix until you get a homogenous batter. Déposez un Mi-cho-ko dans chaque empreinte. Break up the chocolate and melt in bain marie, then remove from the heat and leave to cool slightly.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Nestor Kraatz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Fondant Au Cho"
Enregistrer un commentaire