Chili Cone Carne Recette
Chili Cone Carne Recette. Season with paprika, chili powder, cayenne pepper, basil, oregano, and parsley. Ouvrir les poivrons, ôter la queue, les graines et les côtes blanches.
Wipe off any dusty crevasses on the dried chiles. Alors régale-toi avec ce chili maison, à déguster seul, ou surtout entre amis. Un plat coloré et des saveurs variées qui ont tout pour plaire.
Puis, lavez le poivron et le piment, enlevez leurs branches, parties blanches internes et pépins, et coupez le reste aussi en petits cubes.
Le bacon : tout commence ici.
The easiest way to do this is to cut the onion in half from root to tip, peel it and slice each half into thick matchsticks lengthways, not quite cutting all the way to the root end so they are still held together. Ajouter la poudre de chili, saler et poivrer puis bien mélanger. Use a wooden spoon to break apart the meat and cook until fully browned.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Nestor Kraatz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Chili Cone Carne Recette"
Enregistrer un commentaire